2013. október 22., kedd

Gerániumos rózsaszappan sárgabarackmagolajjal ♥








A sárgabarack magjából hidegen préselt olaj kitűnő arcápoló elixír! Hidratált érzetet és rugalmas tónust ad a bőrnek.
Óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, a kényes, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre. Megnyugtatja a száraz, illetve a gyulladásos bőrt. A sárgabarackmagolaj telítetlen zsírokban gazdag, kisimítja és táplálja a bőrt, amely selymesen simává válik.
 

A geránium illóolaj nyugtató, egyensúlyozó és felemelő hatással bír. Fontos szerepet töltött be a lelki egészség megőrzésében.
Az idegrendszeri fáradtság, levertség, és a félelem hatékony kezelője. Nyugodttá, mégis energikussá tesz, eloszlatja beszéddel kapcsolatos félelmeinket, enyhíti a szorongást, feszültséget. Antimikrobális, gyulladásgátló hatású. Normál és szárazz bőrre ajánlott.



Ez a finom szappan emellett tartalmaz rózsaszín agyagot, kókuszolajat és olívaolajat is gazdagon!

A rózsaszín agyag úgy viselkedik, mint egy mágnes, elvonja a toxikus, káros anyagokat, viszont átengedi gazdag ásványi anyag tartalmát, az éltető elemeket, hogy azok kifejthessék méregtelenítő, fiatalító hatásukat.
Bármilyen bőrtípusra ajánlott, ám különösen a száraz, érzékeny és az érett bőr szereti!
Az agyag hatékonyan csökkenti az aknés, pattanásos bőrön keletkező gyulladásokat, regenerálja és gyógyítja a szöveteket, és szépíti, puhítja a bőrt.


Az Aphrodité szappan tehát az érett bőr legjobb barátnője! 

Tagged: , , , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése