2013. október 13., vasárnap





Miután megtanultam a szappan készítését, az első szappant a kisfiamnak készítettem

Sajnos atópiás dermatitisszel küzdöttünk. Ha ismerős a száraz bőr, az ekcéma, tudod milyen kellemetlen a folyamatos, szinte csillapíthatatlan viszkető érzés....

Ennek megoldására született meg az OLÍVA BABA SZAPPAN, mely olívaolaj, avokádóolaj és shea vaj kombinációjából áll.

Nem habzik vadul, mert ez egy tisztán ÁPOLÓ szappan. Nagyon finoman, gyöngéden ápol és tápláló olajaival öleli körül az érzékeny bőrt.

Az olívaolaj kiváló hidratáló és bőrtápláló hatással bír, könnyen felszívódik, segíti a víz beépülését, s ezzel együtt bőrünk regenerálódását is. Magas kollagén tartalmának köszönhetően képes visszaadni bőrünk rugalmasságát. Tele van A és E vitaminokkal, antioxidánsokkal, így véd a káros szabad gyökök ellen, természetes öregedésgátló. Mélyen táplálja a bőrt, szabályozza a hidratáltságát, bőrpír és irritáció ellen nyugtató hatású. Az olívaolajból készült szappan gazdag hidratálást biztosít, a bőröd szinte magába szippantja az olajat. A bőr sima és selymes lesz tőle.

Az avokádóolaj A, E és D vitaminokban gazdag olaj. Sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő hatású, egyaránt alkalmazható a száraz bőr és seborrheás bőr ápolásában valamint a gyulladásra hajlamos, érzékeny bőr esetében is. Nagyon hatékony ekcéma, pikkelysömör, hegek, cellulit kezelésében is.

A shea vaj a bőrt finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat csökkenti. A benne található E-vitamin és béta-karotin bőrpuhító, regeneráló hatású. Kiválóan ápolja a száraz, neurodermitiszes, ekcémás bőrt. Hidratálja, megnyugtatja, regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

A fotón a kérésetekre készült KECSKETEJES változat látható! Azt hiszem maradok is ennél a változatnál és ezentúl csak így készítem, mert ezt már nem lehet fokozni

Tagged: , , , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése