2013. október 22., kedd

Holt tengeri iszapos kecsketej szappan champa illóolajjal


Száraz bőr, ekcéma, pikkelysömör?
Kleopátrának nem voltak ilyen gondjai. Tudod miért?



Azt biztosan tudod, hogy Kleopátra szépsége megőrzése érdekében kecsketejben fürdött, de arról már csak kevesen tudnak, hogy -ókori tekercsek tanúsága szerint – a híres egyiptomi fáraónő a Holt tenger vidékét is ezért hódította meg. Itt palotát emeltetett magának, hogy luxuskörülmények között szépítkezhessen a sós tenger partján.

A Holt tengeri iszap nyomelemei elengedhetetlenek az egészséges bőr számára. A kaolint, timföldet, apró agyagszemcséket tartalmazó iszap, amely kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, felszívja a felesleges zsírokat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Egyúttal stimulálja, feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt, ami ezáltal sugárzó és friss lesz.
A Holt-tenger sótartalma (30%) tízszer nagyobb a többi tengeréhez képest, fertőtlenítő hatásának köszönhetően jótékony hatással van a pattanásos, egyenetlen bőrre, simává, puhává varázsolja azt. Leszárítja a mitesszereket, pattanásokat.

Mindemellett természetes gyógymódok közül a holt tengeri iszap mutatja a leglátványosabb eredményeket a psoriasis, azaz a pikkelysömör kezelésében. A pikkelyek leválasztásával és a sebgyógyulás gyorsításával fejti ki gyógyhatását.

A szappan tartalmaz még kecsketejet, melytől finom krémes lesz és gyöngéden táplálja a bőrt.

Ééééés amivel végül az egészet megkoronáztam, az a különleges champa illóolaj! Dior J’adore parfümjének az alapja, emellett antiszeptikus és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik...

Tagged: , , , , , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése